NC mediation, om er samen uit te komen

 

Logo NC Mediation


VRAAG GRATIS ADVIESGEPSPREK AAN


NEEM CONTACT OP 

Wanneer kies je voor mediation?

Visualisatie van een eigen werkelijkheid

"wanneer je eigen werkelijkheid niet overeen komt met die van de ander"

Mediation helpt je om tot een win win situatie te komen. In conflicten ontstaat vaak miscommunicatie en onbegrip tussen partijen. Een mediator navigeert op het boeiende kruispunt van emotie, communicatie en interactie. Ontdek hoe we door begrip en het erkennen van verschillende perspectieven samen tot duurzame oplossingen komen.

 

 

Familiebemiddeling

Familieconflicten kunnen behoorlijk zwaar wegen op iedereen. Leer hoe ik kan helpen om de banden binnen jouw gezin of familie te herstellen en constructieve oplossingen te vinden die voor iedereen. 

LEES MEER

               

Echtscheidingsbemiddeling

Bij echtscheidingen kan het voelen alsof alles op losse schroeven staat. Ontdek hoe ik je kan begeleiden naar een eerlijke en vreedzame regeling, zodat jullie beiden weer verder kunnen met jullie leven.              

LEES MEER


Arbeidsconflicten

Werk gerelateerde geschillen kunnen stressvol zijn en je werkplezier aantasten. Ontdek hoe ik kan assisteren bij het vinden van een professionele en effectieve oplossing op de werkvloer.                                     

LEES MEERStaat jouw gewenste mediation er niet bij? Geen zorgen, ik help ook bij andere geschillen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Klaar om het conflict aan te pakken? Ontdek hoe we
samen tot een positieve uitkomst kunnen komen.


VRAAG GRATIS ADVIESGESPREK AAN


OF NEEM CONTACT OP 


Over de mediator

 

Met veel passie en overtuiging ben ik, Nicolle Cuijpers geregistreerd mediator en lid van de Mediatorfederatie Nederland. Mijn persoonlijkheid laat zich omschrijven als iemand die makkelijk verbinding maakt op een empathische wijze. Mijn open persoonlijkheid en een gezonde dosis nieuwsgierigheid komen goed samen bij het begeleiden van mediation gesprekken.


MEER OVER MIJ
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn