Blog Overzicht

verschil van mening


Conflicten zijn onvermijdelijk in het leven. 

Soms botsen meningen, ontstaan er misverstanden of lopen emoties hoog op. Gelukkig is er een manier om deze conflicten op een vreedzame en constructieve manier op te lossen: mediation.

LEES VERDER
wat als maar één partij openstaat voor mediation


Inzet mediation traject als één wil en de andere niet.

In de wereld van conflictoplossing staat mediation bekend als een effectieve methode om geschillen op te lossen door middel van een neutrale derde partij, de mediator. Echter, soms bevindt men zich in de complexe situatie waarin één partij vastbesloten is om een conflict via mediation aan te pakken, terwijl de andere partij terughoudend is of zelfs in zijn geheel niet openstaat voor mediation. In deze blog zal ik dieper ingaan op dit uitdagende scenario en enkele overwegingen delen voor de partij die vasthoudt aan mediation.

LEES VERDER

Mediatorfederatie Nederland

Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik ben aangesloten als mediator partner bij Merlijn. Merlijn staat bekend om zijn professionele benadering van conflictbemiddeling en hun aanpak sluit perfect aan bij mijn eigen overtuigingen. Ik kijk ernaar uit om met Merlijn te mogen samenwerken aan het oplossen van conflicten met begrip, empathie en respect!


LEES VERDER


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn